Sportssjefen informerer

Postet av Tillerbyen Media den 30. Okt 2018

Sportssjef Daniel Halgunset forteller om tingenes tilstand, og det er positive tilbakemeldinger.


De blåkledde fra Tillerbyen avsluttet en svært lovende 2018-sesong på en imponerende 3. plass, der absolutt alle utenforstående avskrev gutta i helblått etter sju serierunder. Etter tapet i TV-kampen i slutten av mai, lå nemlig Tillerbyen helt sist på tabellen i Norsk Tipping-ligaen avdeling 5.

Så begynte gutta å vinne, og de sluttet ikke.

De berget plassen med fire kamper igjen å spille, de sikret NM-plassen i nest siste serierunde og de fikset til slutt en pallplassering på en svært jevn tabell.


Positive spillersamtaler

2019-sesongen har alt startet, ifølge Halgunset.

- I perioden som kommer nå, kan vi ikke sette oss ned for å hvile på de berømte laurbærene. Vi vet vi har en jobb å gjøre, men det er også en jobb vi allerede er godt i gang med, forteller sportssjefen.

- Vi har nettopp gjennomført en strålende 2018-sesong, men vi begynte med spillersamtaler første uken rett etter vi var sikker på at vi spilte i Norsk Tipping-ligaen også neste år. Disse samtalene har vært veldig positive. De aller fleste i spillergruppa har allerede varslet at de ønsker å bli med neste år når vi blir Tiller, og det er en meget lovende start.


Hyller Hugdal

Halgunset er krystallklar på at gutta i helblått vil være et lag å se opp for også i 2019.

- Vi har mange spillere som har vært med her i mange år nå, og den kontinuiteten er veldig viktig for oss. Så skal vi bygge videre på det vi allerede har, men det er også viktig å tenke på at vi bygger alltid ting steg for steg.

Sportssjefen hyller også den avtroppende spillende treneren Jørn André Hugdal, som foreløpig har spilt og ledet sin siste Tillerbyen-kamp.

- Hugdal har vært en stor brikke i vårt lille puslespill, og han har lagt ned en stor jobb som er verdsatt hos alle. Vi har stor forståelse for valget hans, og vi ønsker han alt godt videre. Så har vi også et lite ønske om at han returnerer i helblått ved en senere anledning, innrømmer Halgunset, som kan meddele følgende om trenerkabalen til neste år:

- Helt fra da Hugdal varslet at han ikke ble med neste år, har vi jobbet med trenerkabalen i kulissene. Det er en kabal som alltid vil være utfordrende å løse, men vi har kanskje noe å fortelle breddefotballverdenen i løpet av de nærmeste dagene.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline